Dacia Jogger Sleep Pack: De goedkoopste (nieuwe) kampeerbus ter wereld! (2023)

Dacia Jogger Sleep Pack info belgie prijs

We hebben er even op moeten wachten maar hij is hier: de Dacia Jogger als kampeerbusje! Geheel naar de typische low budget-stijl van Dacia is het Sleep Pack beschikbaar voor alle Joggers sinds lancering en kost het minder dan een iPhone. Nooit veranderen, Dacia.

Kamperen zit in de lift, met dank aan de herontdekking door velen tijdens de lockdownperiode. Dacia springt hier nu slim op in door hét goedkoopste "kampeerbusje" ter wereld te introduceren. Maak kennis met de Dacia Jogger Sleep Pack.

Uno of Twister?

Oké, de naam geeft het al weg natuurlijk, het gaat hier niet over een compleet nieuw model. Nee, Dacia introduceert met de lente voor de deur het Sleep Pack, een nieuw item uit de InNature geheten accessoirelijn van het Roemeense merk. Bestel je zo'n Sleep Pack, dan krijg je van Dacia een houten frame en een matras van 1,9 meter op 1,3 meter. Het geheel met een gewicht onder de 50 kg laat zich in de koffer en over de achterbank schuiven. Heb je een Jogger met 7 zitplaatsen, dan moet je wel even die twee extra zitjes uit de koffer halen. Geen zin om overdag met een bed in je auto rond te rijden? Dan plooit het geheel weg tot onder de hoedenplank in de koffer. Binnenin het houten frame is dan weer plaats voor 220 liter aan bagage.

Dacia Jogger Sleep Pack info belgie prijs

Daar stopt de pret trouwens niet, want in het pakket zitten ook zwarte blinderingen voor alle ramen van je Jogger zodat je wat privacy hebt op de camping om met je geliefde een potje Uno te spelen. Mag het nog wat extremer? Dan kan je eveneens nog een buitentent aanvinken die zich achteraan de koffer bevestigt. Daarin kan je zonder twijfel een potje Twister spelen.

Sub 20K

Zoals je kan zien houdt Dacia het opvallend simpel qua ombouw. Dat past uiteraard ook bij het imago van het merk. Het voordeel van geen peperdure materialen te gebruiken? In Frankrijk kost het pakket amper 1.490 euro als je een nieuwe Jogger bestelt of 1.790 euro als je het nabesteld. Belgische prijzen hebben we momenteel nog niet maar ga er maar van uit dat die in dezelfde lijn liggen. Neem je er dan de basisprijs van een Dacia Jogger bij (17.890 euro). Dan heb je voor net geen 20.000 euro een gloednieuw "kampeerbusje" met een aangenaam rijgedrag en exceptioneel veel ruimte. Een chemisch toilet zal je evenwel... zelf moeten voorzien.

Dacia Jogger Sleep Pack info belgie prijs
Dacia Jogger Sleep Pack info belgie prijs

Check hier onze video van de Dacia Jogger:


Laatst gepubliceerd

Reacties (2)

Plaats een reactie
peeters walter 05:46
afbeelding van peeters walter

Heb Dacia jogger , nu 10.000KM prachtige wagen ik rijd terug met een auto, vroeger altijd gereden met dure auto van 30.000euro A 40;000 euro waarom zoveel geld uitgeven ; ik stap niet meer af van Dacia

dirk geraerts 07:51
afbeelding van dirk geraerts

Beste
is er hier een verdeler in Belgisch Limburg of in de nabije provinciegrenzen waar ik naar deze Dacia Jogger als camperbus uitgebouwd kan komen kijken of meer informatie kan verkrijgen met een gedetailleerde brochure thuis aan huis waarbij de levertijd zeer belangrijk is de aanschafprijs nieuw soort motorkeuze de garantie

Uw reactie

alle elektrische auto's in 2024, vlaamse premie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws