Dit heeft Skoda komende jaren voor ons in petto: 6 EV's, nieuwe Superb en Kodiaq

Skoda Nieuwe modellen 2026

Hoewel Skoda niet vies is van ellenlange teasercampagnes, werpt het vandaag wel zeer royaal met informatie. Met één simpele slide in onze DM's zijn we op de hoogte van alle nieuwigheden tot 2026. En dat zijn er wel wat. 11 stuks om exact te zijn.

Skoda is de komende jaren niet van plan om op zijn lauweren te rusten. dat blijkt uit de info die ze zonder gêne met ons delen. Want tegen 2026 zullen er elf nieuwe modellen staan blinken in de showroom. Nu goed, een rist nieuwe modellen en enkele facelift. En o ja, 6 EV's!

Superb Combi doet nog mee

Hoewel het duidelijk is dat Skoda zijn focus aan het verleggen is richting SUV's, is er nog plaats voor enkele vaste waarden. Zo staat er dit jaar nog een nieuwe generatie Superb Combi en Sedan op de planning. Ook de Kodiaq gaat dit jaar nog aan zijn nieuwe generatie. Kamiq en Scala zullen dan weer een facelift krijgen. In 2024 gaat de Octavia onder het mes en zal de spotlight worden gezet op de "Elroq", een compactere (en dus ook goedkopere) SUV die onder de Enyaq komt te staan.

Skoda Nieuwe modellen 2026

Vanaf 2025 trekt Skoda volledig het EV-register open. Dan is het tijd voor een facelift van de Enyaq en komt er een "betaalbaar" elektrische kleintje in het gamma te staan. Mik daarbij op een prijs van rond de 20.000 euro. Een jaartje later wordt het gamma aangevuld met een elektrische stationwagen (hoezé) en een elektrische zevenzitter.

Skoda Nieuwe modellen 2026

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

alle elektrische auto's in 2024, vlaamse premie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws