Is dit de nieuwe Toyota Yaris?!

Toyota Yaris leak

Volgend jaar zal Toyota het doek halen van een nieuwe generatie Yaris. Al lijkt een video het doek er al vroegtijdig af te blazen. Want tijdens een video van Toyota Times over de nieuwe Corolla lijken we een fractie van een seconde de nieuwe Yaris in beeld te krijgen.

Dat het een geluk is dat we van nature de neiging hebben om over onze schouder te kijken in de wagen, want anders hadden we de split second aanwezigheid van een merkwaardig voertuig in een video van Youtube-kanaal Toyota Times niet eens opgemerkt.

Kijk je op het exacte moment over de schouder van Toyota-CEO Akio Toyoda die in de video een rol speelt, dan zie je een auto die wel eens de nieuwe Yaris kan zijn.

Niets is zeker

100% zeker kunnen we natuurlijk niet zijn maar alles lijkt er op te wijzen dat we per ongeluk al de snoet van de nieuwe generatie Toyota Yaris te zien kregen. Die zal volgend jaar de huidige Yaris aflossen en zal in Europa een belangrijke rol gaan spelen voor het Japanse merk in het terugdringen van de CO2-uitstoot.

Wat denken jullie, staat daar de nieuwe Toyota Yaris op de achtergrond? Kijk vooral even zelf vanaf letterlijk de eerste seconde van de video!

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 0 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws