SVM Qashqai-R krijgt vorm

Nissan-Qashqai-R-SVM

Terwijl ze bij Severn Valley Motorsport in Engeland noest verder werken aan hun Qashqai met +1.000 pk, hebben ze toch nog tijd gevonden om een impressie de wereld in te sturen. Daarop zien we dat de Qashqai-R beestig wordt.

Een projectje dat we op de rechtervoet volgen, zo kan je het Qashqai-R project van SVM wel noemen. Het Engelse tuningsbedrijf wil de eerste straatlegale Qashqai maken met +1.000 pk. Daarvoor lenen ze bijna alles - behalve de body - van een GT-R.

Wolf in wolfsvacht

Alhoewel er eerst werd gedacht dat het uiterlijk standaard zou blijven besloten ze bij SVM om hem toch iets meer flair te geven. "Of course many people would like to see it left with standard Qashqai looks & leave people in wonder as it ends up overtaking cars that should always be ahead of a Qashqai. However we want this project to scream out it’s unique nature by fussing the two cars together in more ways than one," aldus de heren bij SVM.

Nissan-Qashqai-R-SVM
Nissan-Qashqai-R-SVM

Zoals steeds houden we je op de hoogte.

Laatst gepubliceerd

Reacties (3)

Plaats een reactie
Carlos 21:26
afbeelding van Carlos

Zoals velen op het forum :D Het 'Sleeper' gehalte is wat weg met die bodykit dat ze er op willen.
Desalniettemin blijft het een TOP project :D Kunnen ze veel geld aan verdienen in Verenigde Arabische Emiraten ^^

Sven 22:03
afbeelding van Sven

Daar sta je dan, met je super Qashqai... van de vorige generatie. Dat is het eerste dat in me opkomt. Zoals die tuners die hun kar volledig omgooien en dan zien dat ze met het oude model rondbollen.

Carlos 08:21
afbeelding van Carlos

Ook waar ^^. Maar hoe je het draait of keert blijft een leuk project ^^

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws