Rezvani Tank X is Jeep Wrangler met +1.000 pk (2019)

rezvani tank x 2019

Het Amerikaanse Rezvani Motors heeft een Jeep Wrangler een exuberante make-over gegeven. Het resultaat is de Tank X. Met +1.000 pk, een absurde body en een prijskaartje van minimaal 349.000 dollar.

Rezvani Motors heeft zich de laatste jaren gespecialiseerd in het aanbieden van "het einde der tijden" voertuigen. Wagens die in staat zijn om een apocalypse te overleven en de inzittenden te beschermen. Thans, zo gaat de theorie. In de praktijk worden modellen van Rezvani vooral gekocht om visueel de blits te maken in de rijkste buurten ter wereld. Denk Hollywood, denk Monaco.

Tank X

Plaatsen waar de Tank X perfect zou gedijen. Want met zijn styling lijkt het eerder een auto die Batman in zijn vrije tijd zou rijden. Onderhuids staat de Tank X op de fundamenten van de nieuwe Jeep Wrangler. Voorin lepelt Rezvani een 6.2-liter V8 met supercharger die we ook kennen van rakkers zoals de Dodge Demon. In deze Tank X wordt het vermogen echter opgepompt tot 1.000 pk en 1.180 Nm koppel. Compleet absurd natuurlijk. Rezvani gaat zelfs zo ver als zeggen dat dit dé meest krachtige SUV in productie is.

rezvani tank x 2019

Ongelijk hebben ze niet maar dit blijft natuurlijk een tuningproject met een merknaam er op. Gezien ze zelf grotendeel de mechanische componenten overnemen van andere autobouwers. Zoek je echter iets om mee in de spotlight te lopen, dan is deze Rezvani Tank X het ideale middel. Hadden wij veel geld en veel vijanden, dan doen we het liever met de Volvo XC90 Armored...

rezvani tank x 2019

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws