Trapje hoger: Nissan GT-R Nismo

Nissan-GTR-Nismo-2013

595 pk en 650 Nm koppel, dat heb je volgens Nismo nodig om de ultieme GT-R te krijgen. De overdreven styling, die krijg je er "gratis" bij.

Dankzij een perslek weten we nu al de cijfertjes (en beelden) van de GT-R Nismo. De huistuner van Nissan haalt 45 extra pk's en 18 Nm aan extra koppel uit de befaamde V6 uit de GT-R. In totaal legt hij nu 595 pk en 650 Nm koppel voor. Of hij hiermee eindelijk de magische grens van "in twee seconden naar de honderd" weet aan te tikken is nog niet geweten. Daarvoor wachten we op een officieel bericht van Nissan.

7:08:69

Niet enkel de motor werd aangepast, ook de ophanging werd herbekeken voor het summum op GT-Riaans vlak. Zo wordt de ophanging stijver en worden er grotere anti-roll bars geïnstalleerd. De dampers kunnen in drie standen worden aangepast genaamd Track, Race en Race Plus. Geen comfort stand meer in de GT-R dus. Deze Nismo meent het dan ook helemaal.

Dat zie je ook aan de ringtijd. Een rondje groene hel legt de GT-R Nismo af in 7:08:69. Totaal onbelangrijk natuurlijk, maar voor de cijferverzamelaars verplichte kost.

Nissan-GTR-Nismo-2013

Nismo Rood

Een standaard GT-R is al geen stijlvolle verschijning, deze Nismo doet er nog een schepje bovenop. Zwarte bumpers (we gaan er van uit dat dit carbon is) met de typische contrasterende rode kleur. De grille vooraan krijgt wat extra splitters en achteraan wordt er een joekel van een spoiler geplaatst. Allerminst subtiel.

Nu is het wachten op het officiële bericht van Nissan om wat meer plaatjes te kunnen bekijken. En om die 0-100 tijd te weten natuurlijk...

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 7 reacties

Tags

Laatst gepubliceerd

Reacties (7)

Plaats een reactie
Techno Patat 16:41
afbeelding van Techno Patat

De achterkant is wat een gemiste kans, de rest is echt helemaal het ding van het innerlijke klein kind in mij! I like!

Speedy_430 16:55
afbeelding van Speedy_430

Wat is er zo een gemiste kans aan die achterkant? Hij is gewoon vet !

Techno Patat 17:56
afbeelding van Techno Patat

De nismo uitlaten staan hem zo goed niet imo en ik had het carbon van aan de zijkant liever zien doorlopen aan de achterkant. Nu lijkt het alsof je ofwel met een hoek zit met carbon/carossorie of een sticker erop hebt hangen...

Kevin 19:04
afbeelding van Kevin

Ik vind hem toch ook gewoon helemaal vet! Droomwagen!

Carlos 20:28
afbeelding van Carlos

Het blijft een vette reet :D Enkel de uitlaten vind ik nu wat minder... De GT-wing lijkt een joekel maar deze lijkt mij nog 'sava'. Die van op de spyshots op de ring in camo dat was een joekel ^^

Kevin300 20:48
afbeelding van Kevin300

blijft men ultieme "speel"auto!!! Man wa zou ik hier graag is mee wille vlamme!!!!

Carlos 11:04
afbeelding van Carlos

Leuke presentatie wel. Zelfs hun 'track car' was van de partij.

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws