België in Top 5 voor verkoop Alpine A110

alpine-flag

Zoals wel vaker vinden speciale modellen en uitvoeringen gretig aftrek in ons Belgenland. Meer nog, volgens Renault België staat ons land comfortabel in de top 5 qua verkoop voor Alpine.

Van de eerste badge A110's, de Première Édition, zal Alpine 1955 stuks bouwen. Die konden klanten in voorverkoop al op de kop tikken. En de Belgen, die stelden zoals wel vaker niet teleur. Want de verkoop was boven verwachting waardoor we ons comfortabel in de top 5 zetten qua verkoop voor het merk. Dat Duitsland en Frankrijk nog boven ons zullen staan is logisch, verder blijft het merk - en Renault - wat geheimzinnig wie er nu nog net in die top 5 staat.

Wel doen we het - en we citeren Renault België - 'veel veel beter' dan Nederland. Daar werden er zo'n 80 exemplaren verkocht, waardoor we veilig kunnen stellen dat in België dat getal over de honderd zal gaan. Binnenkort dus op elke hoek van de straat, de A110? Nou, zo'n vaart zal het niet lopen. Denk eerder aan een vergelijkbaar succes als bij de Ford Mustang.

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 0 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws