BMW 4 Reeks Coupe: Dit weten we

BMW 4 Reeks 2020 Render

Houdt BMW vast aan haar plannen, dan zal het dit jaar nog de 4 Reeks Coupe wereldkundig maken. Wat we daar al over weten? Grill, griller, grillst!

Coupéversies van BMW's zijn altijd om naar uit te kijken, de nieuwe 4 belooft echter nog interessanter te worden. Want de uit de hand gelopen mop op de designafdeling zal daadwerkelijk realiteit worden. Jawel, de 4 Reeks mag de trend van de verticale grille in gaan zetten bij BMW. Een knipoog naar het verleden van het merk. Of het hier punten mee gaat scoren bij klanten? Ach, het went wel... net zoals een dubbele hernia.

M440i graag

Belangrijker is natuurlijk het puike onderstel onder de 4 Reeks Coupe. Die zal hij gaan delen met de nieuwe 3 Reeks en belooft een 50/50 gewichtsverdeling en een comfortabele ophanging die snedig uit de hoek kan komen. Mag het snediger? Daar heeft BMW uiteraard M-Performance voor... en de volbloed M4.

BMW 4 Reeks 2020 Render

Daaronder zal hoogstwaarschijnlijk de sweetspot van de line-up staan, de M440i. Met een zeemzoete 3-liter zes-in-lijn en 374 pk. Achterwielaandrijving is standaard (hoezé!), vierwielaandrijving behoort tot de mogelijkheden. Rest tenslotte de lanceringsdatum. In een normale wereld werd aangenomen dat BMW de 4 Reeks Coupe deze zomer in productie ging nemen. Hoezeer de Coronacrisis een impact heeft op de lancering is niet duidelijk. Al toont Audi met de A3 Berline dat het qua lanceringen niet schuift met haar planning.

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 12 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties (12)

Plaats een reactie
Carlos 17:05
afbeelding van Carlos

Wow, er is dan toch niet hard genoeg gelachen met die mop! Die laatste nieuwe gril trekt in mijn ogen op niets. Zelfs niet op de 7-reeks en dat is dan nog een auto die zijn lengte en breedte heeft.
Ach ja verkopen zal het zoals altijd wel doen zekers :-).

Patrick Gustin 21:13
afbeelding van Patrick Gustin

Ik rij nu momenteel met een 4-reeks, maar het nieuwe model lijkt wel op een bokser die het vol in het gezicht gehad heeft. Niet mijn ding, daar zal ik jammer genoeg voor passen.

Rik Esprit 11:06
afbeelding van Rik Esprit

Ik rij momenteel met een 5 reeks G30 en als de grille daar op komt zal dit m'n laaste bmw zijn sorry.
Trouwens waar komt de nummerplaat?

Arthur 17:47
afbeelding van Arthur

In de grille

vdsmichiel 14:00
afbeelding van vdsmichiel

'Historisch' klopt het wel dat de nieren van BMW vroeger eerder verticaal dan horizontaal georiënteerd waren, maar toen zag het front van een auto er ook helemaal anders uit. Nu zijn auto's breder en wordt die breedte vaak in het design nog versterkt. Iedereen zijn goesting natuurlijk, maar ik had al milde twijfels bij de uitgesproken nieren in de nieuwe 7- of 1/2-reeks, en nu met de nieuwe 4-reeks een uitgesproken afkeer ... Net een knaagdier met tandbederf!

Jul 20:03
afbeelding van Jul

Ik rijd momenteel met een x6 m
Deze trekt echt op niks rommel bak

Jim Songh 10:04
afbeelding van Jim Songh

100% , je bent de tweede met de zelfde opmerking. Spijtig niet , voor BMW.

Patrick De wael 09:05
afbeelding van Patrick De wael

Stop met over die gril te lule audi gril is nog groter daar wordt niet over gelult en zelfs de gril van Mercedes is ook niet klein

Carlos 15:08
afbeelding van Carlos

Klopt maar dat valt niet meer op omdat iedereen het zo gewoon is. Dit valt harder op omdat het een smallere gril is. En plus bij Audi is het een single frame, scheelt ook al in uitzicht.
Zo zie ik het toch :D

Jim Songh 10:02
afbeelding van Jim Songh

Daarom rijd ik altijd met een AMG van Mercedes. Buiten de X3, de rest is sorry gewoon ROMMEL.

John 22:17
afbeelding van John

Haha, jullie zijn grappig: de kwaliteit van een auto beoordelen op basis van het design van de grill :-D

Jos D. 08:10
afbeelding van Jos D.

Ik denk niet dat Jul een X6 M heeft en Jim evenmin een AMG.

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws