Eerste Belgische Lynk & Co-club opent zaterdag de deuren

Lynk & Co Club Antwerpen

Op zaterdag 14 augustus zwaaien in Antwerpen de deuren van de eerste Belgische Lynk & Co Club open. De Lynk & Co-wat? De Club, de showroom-die-je-vooral-geen-showroom-mag-noemen.

De Lynk & Co 01 is eindelijk in België gearriveerd en dat zal je geweten hebben. Het dochtermerk van Geely en zustermerk van Volvo en Polestar waagt zijn kans op onze markt met een hybride SUV. Die wil vooral het verschil maken door de manier waarop hij aan de man of vrouw wordt gebracht: via een maandabonnement en een deelformule.

Om de auto toch aan het grote publiek te kunnen tonen, wil Lynk & Co via ‘clubs’ werken. Die kun je nog het best vergelijken met een ‘space’ van Polestar, al wil Lynk & Co nog minder de aandacht leggen op het product zelf. Je kunt er de auto van dichtbij bekijken, je aanmelden voor een testrit en een abonnement op de diensten van Lynk & Co afsluiten.

Lynk & Co Club Antwerpen

Tegelijk kunnen er in de Lynk & Co Club allerlei evenementen voor leden worden georganiseerd, is er een bar- en loungegedeelte en kunnen lokale creatievelingen zichzelf en hun creaties in de kijker zetten. Wil je er nog een hippe term tegenaan gooien, dan kun je het misschien nog het best beschouwen als een ‘concept store’.

Lynk & Co Club Antwerpen

De eerste Lynk & Co Club in ons land gaat op 14 augustus open in Antwerpen. De Antwerpse club is daarmee de derde club in Europa, na Amsterdam en thuisbasis Göteborg. De Antwerpse Lynk & Co Club bevindt zich in de Drukkerijstraat 20-22. Van maandag tot zaterdag is ze geopend van 10u30 tot 18u30, elke eerste zondag van de maand van 11u tot 18u.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws