Paul Walker test de fast & furious Lexus LFA

lexus lfa

Paul mag op het bekende Willow Springs circuit een leuke testrit maken. Alles staat blijkbaar in het teken van: "50.000-kilometer-op-de-teller-en-nog-steeds-is-de-LFA-in-topconditie!"

Het zou verdorie maar erg zijn. Een wagen van een half miljoen... Maar eigenlijk maakt het helemaal niets uit. We hebben gewoon weer en reden om naar de prachtige bolide te kijken, in volle actie. Daar komt dan nog bij dat de LFA de best klinkende V10 ooit van ooit heeft.Dat blondie, Paul Walker, er zijn mening over mag spuien nemen we er graag bij. In de film Fast5 (jawel de voorganger van Furious6) deed trouwens ook al een LFA mee, zij het wel meer heel, heel eventjes... Genoeg redenen de sexy Gisele nog eens voorbij te laten komen!


Auteur: Auteur: Yannick
Reacties: 1 reactie

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
Techno Patat 20:54
afbeelding van Techno Patat

Die dingen klinken toch zaaaalig! Man man! In Forza Horizon heb ik ook een heel eind met een LFA tussen de races in rondgereden voor het geluid en de losse kont!

Van de huidige generatie mijn favoriete supercar! Ik verkies deze boven de SLS (ik die eens een AMG niet de hemel in prijs?) en de 458/R8 v10, ook al kan je ze waarschijnlijk alledrie kopen voor de prijs van 1 LFA!

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws