Autonieuws: Fun

5 auto's met foute kleurenschema's

Dankzij wraps en [plasti-dip](https://autofans.be/nieuws/varia/27249-getest-plasti-dip-voor-velgen) is het nog nooit zo gemakkelijk geweest om je wagen een unieke look te geven. Toch zorgt die vrijheid niet altijd voor een mooi resultaat. Wij verzamelden vijf wagens waarbij het toch fout ging.

Niet "fout" in die zin dat het kwalitatief niet om aan te zien is, wel omdat de gekozen kleuren/ logo's toch wenkbrauwen doen fronsen. Gemakkelijkheidshalve laten we alle wagens die meedoen aan Gumball even achterwegen omdat het daar een kleurboek van jewelste is.

Een knappe verzameling:

Union Ghost

We snappen het wel, de Rolls-Royce Ghost is een Engelse wagen en de Union Jack is op en top Engels. Voeg beide dingen echter niet samen, want anders krijg je een stijlloze Rolls-Royce.

Alfa Lee General Romeo

De Alfa Romeo 8C is een brok Italiaanse verfijning. Spuit je hem echter in het feloranje en plak je er de Confederate States of America vlag op, dan krijg je een wagen waar rednecks van beginnen watertanden.

Stervolle 458 Italia

Genoeg kracht achterin om je naar de sterren te schieten, toch wil dat niet zeggen dat je hem daarnaar moet kleden. Deze 458 Italia is een mooi voorbeeld van "geld koopt nog geen smaak".

GoudenT-R

We hebben geweldig respect voor Usain Bolt en zijn snelle benen, toch hebben we wat vragen bij zijn smaak. Op autovlak zit het goed, maar die gouden kleur is toch net iets te opzichtig, niet Usain?

Purple Rain

Ook Audi maakt zich schuldig aan een verkeerde kleurkeuze. In 2009 werden er 5 exclusieve S5's verkocht in Japen met een "Velvet Purple" kleur.

Welke wagens kennen jullie nog met verkeerde kleurencombo's?

Reactie toevoegen

Je moet ingelogd zijn om reactie te plaatsen.

Inloggen