Autonieuws: Fun

WIN: de Autofans Mystery Box vol miniatuurtjes!

En we hebben een winnaar!
Heb je nog wat plaats in die glazen kast vol miniatuurtjes waar je wederhelft horendol van wordt? Dan hebben we goed nieuws voor je, want op de redactie hebben we een doos staan gevuld met 6 mysterieuze schaalmodellen die we maar al te graag richting jou opsturen.

Noem ze schaalmodellen, noem ze miniaturen, noem ze speelgoedautootjes; elke Autofan heeft wel een affectie met de in de krimpmachine gestoken autootjes. Daarom dat we het ook onze plicht vinden om jullie schouw er een stuk minder saai uit te laten zien.

Hoe we dat gaan doen? Wel, sinds kort hebben we op de redactie een mysterieuze doos staan gevuld met 6 miniatuurtjes die we graag richting je schouw sturen. Gezien het mysterieuze aura dat er rond hangt kunnen we natuurlijk niet zeggen over welke exemplaren het juist gaat. Al geven we toe dat het zeer uiteenlopende modelletjes zijn. Zowel qua merken als qua schaal. Toch nog graag een tip? Er zit onder andere klassiek gerief in van Frankrijk, werkmateriaal uit Duitsland en een pk-braker uit Engeland.

Winnen? Laat dan via de reacties onderaan (ludiek) weten waar jij je schaalmodelletjes uitstalt in je woonst. En misschien kan je er binnenkort wel zes nieuwe bij stallen...

De wedstrijd loopt tot 3 juli 2016, de winnaar wordt bekendgemaakt op 4 juli 2016

Ondertussen heeft de onschuldige hand (lees: random reactie-selecteer-tool) een winnaar gekozen. Reageerder Benjamin mag zich binnenkort verwachten aan een doos modelletjes om in zijn (koel)kast te parkeren!

Reactie toevoegen

Je moet ingelogd zijn om reactie te plaatsen.

Inloggen