Fotoverslag: Zoute Grand Prix 2012

Vorige week was het weer zover. Menig Autofan was paraat, gewapend met een fototoestel, voor de derde editie van de Zoute Grand Prix.

Het lijkt al een eeuwigheid te bestaan, maar we zijn amper drie edities ver, inclusief de editie van vorige week. Organisatoren Philippe Van de Ryse, Filip & David Bourgoo hebben er opnieuw in samenwerking met een pak verzamelaars, liefhebbers en autobedrijven een spectaculair weekend van gemaakt. Van donderdag 4 tot en met zondag 7 oktober kon je in Knokke-Heist genieten van wat exclusief materiaal, inclusief enkele Belgische premières.

Zo werd de Ferrari F12 Berlinetta voor het eerst op Belgisch grondgebied gespot en konden we genieten van de blauwe Bugatti veyron grand sport vitesse. Of wat dacht je van de Bugatti Type 54 uit 1931? Goed voor een waarde tussen 2,5 en 3,5 miljoen euro. Mocht je zin hebben, begin februari wordt de oldtime classic geveild.

Verder werd er gesmuld van onder andere de McLaren MP4-12C Spider en zo veel meer moois. Geniet van de fotoreeks om alsnog de sfeer op te snuiven voor mocht je er niet geraakt zijn, of om het allemaal te herbeleven indien je er wel was.

Laatst gepubliceerd

Reacties (3)

Plaats een reactie
Techno Patat 18:47
afbeelding van Techno Patat

Jammer dat ik niet wist dat het doorging! Ik had zondag toch niet zoveel te doen, en Knokke is nu zo ver niet van m'n thuis...

Ot: mooie auto's waren zeg :O! Ik mis enkel nog een foto van een 300SL!
Oh en: die detailfoto van die zonnepanelen? Van welke auto was dat?

Pieter A. 19:13
afbeelding van Pieter A.

Van de Fisker Karma (veronderstel ik)

Dequal 19:47
afbeelding van Dequal

Inderdaad! De 300SL jammer genoeg ook niet gezien, zijn wat te laat toegekomen ook.

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws