Video: Op staycation met de Mitsubishi L200!

Mitsubishi L200 Staycation video autofans

Het ziet er naar uit dat het deze zomer de pientere keuze is om de vakantie in eigen land door te brengen. Hoe maak je dat echter nog wat avontuurlijk? Door bijvoorbeeld op pad te gaan met een Mitsubishi L200 pick-up mét daktent! Redacteur Wim ging er alvast mee op ontdekking in de Kempen. Tenslotte wat de wildernis van Antwerpen.

Toen Mitsubishi ons vroeg of we geen zin hadden om op avontuur te trekken met een L200 met een daktent moesten we geen twee keer nadenken! Oké, redacteur Wim alvast. Want collega Yves zet geen verplaatsing in zonder het vooruitzicht naar een volwaardig toilet. Het was dus beslist, Wim zou op avontuur trekken met dé pick-up in eigen land. Een staycation zoals ze dat met een hippe term noemen. En waar beter kamperen dan in de Kempen? Een brok ongerepte natuur in de provincie Antwerpen. Geloof ons, de laagvlaktes van Schotland zijn er niets tegen!


Deze video werd gesponsord door Mitsubishi. Het Japanse merk gaf ons de L200, de daktent en volledige vrijheid om er mee te doen waar we zin in hadden.


Enfin, dat is misschien ook wat overdreven maar volgens Wim is het Kempenland dé ideale locatie om de opgefriste L200 te ontdekken. Hoe zijn staycation er uit zag? Dat kan je bekijken in onderstaande video!

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

alle elektrische auto's in 2024, vlaamse premie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws