Audi op het Autosalon Brussel 2020: belgische e-tron

audi autosalon brussel 2020 bms

Bij Audi pakken ze groot uit met de e-tron Sportback in Europese première op de stand. De vijfdeurscoupé is de broer van de e-tron en beide worden samen in Brussel gebouwd.

Is al dat elektrisch gedoe wat teveel van het goede, dan heeft Audi nog de A5 Sportback 40 g-tron als wereldpremière voor je. Hij komt er als CNG-alternatief voor de diesel- en benzine-Audi's in ons wagenpark. Ook de A4 g-tron is trouwens opnieuw in de catalogus te vinden.


Koop HIER je E-Ticket voor het Autosalon van Brussel 2020!


Verder ontplooit Audi het gamma plug-in hybrides op de stand in Brussel. Zo zijn er de A6 Berline, de Q5 SUV, de A7 Sportback en de A8 LWB, allemaal met 'e'-toevoeging en dito elektro-ondersteuning.

audi autosalon brussel 2020 bms

Poeier heeft Audi ook bij; ter gelegenheid van "25 jaar RS" showen ze er hun RS 6 Avant, RS 7 Sportback, RS 4 Avant, RS Q8 en RSQ 3 Sportback. Moet er nog power zijn?

audi autosalon brussel 2020 bms

Los van de hybrides en de RS'en neemt Audi ook een S8 Exclusive mee, de A1 Citycarver, en de R8 LMS GT2, al kan je die laatste enkel in het Dream Cars salon zien staan.

Audi deelt Paleis 11 met Volkswagen, Seat, Skoda en Porsche. Alle informatie over het autosalon 2020 en een overzichtsplannetje vind je in ons salonartikel.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws