Speciaal voor Nederland: Porsche Boxster RED 7

Speciaal voor Nederland: Porsche Boxster RED 7

Wie graag een exclusieve Porsche bezit wendt zich al een tijdje tot Porsche Exclusive. In Nederland heeft Porsche Exclusive een 25-jarig jubileum te vieren en ter ere daarvan bouwen ze een beperkte RED 7-reeks van de Boxster S. 7 stuks worden er gemaakt, eentje voor elke Nederlandse Porsche-dealer, anders is de exclusiviteit weg.

De RED 7 wordt gebouwd op basis van de Boxster S. Die werd wat lager gelegd en kreeg een sportuitlaat. De motor en de vernsellingsbak blijven onaangeroerd, dus het gaat nog steeds om een 315 pk sterke wagen met PDK-versnellingsbak - met dubbele koppeling. Rood is uiteraard de kleur, meer bepaald Indisch rood, aangevuld met platinum zijdeglans op de twee kofferkleppen, de buitenspiegelkappen, typeaanduiding en 20 inch velgen. Ook het interieur krijgt rode stiksels mee op het zwarte leer, vergezeld van speciale logo's en een aangepaste Porsche-sleutel.

Speciaal voor Nederland: Porsche Boxster RED 7

In 2009 werd de Porsche 911 Black Edition voor de Nederlandse markt gemaakt, ter ere van 60 jaar invoerderschap en algemener kennen we de 911 Sport Classic en de 911 Speedster.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws