Vraag: Wat is de ultieme Legoblok op wielen?

lego-car

Er zijn zo van die wagens die de stylingseigenschappen van een baksteen hebben gekregen. In de volksmond worden ze dan ook liefkozend Legoblokken op wielen genoemd. Maar wat is nu de ultieme Legoblok op wielen?

Het is een bewegende lijn. Net zoals jeansjasjes en crocs ooit terug hip zullen zijn, zien we tegenwoordig de terugkeer van de strakke lijnen in de autosector. Lijnen, die ergens begin jaren 90 verbannen waren van de hippe lijst, maar waar Volvo aan bleef vasthouden. Kijk echter naar de nieuwe Lexus NX en de pas vernieuwde Audi's. Overal worden de lijnen terug rechter getrokken en verdwijnen - in het geval van de Audi - zelfs de ronde uitlaatpijpjes.

Bolle wagens zijn op hun terugkeer, de Fiat 500 mag al beven van schrik en de vierkante blok op wielen is niet meer veraf. Tot dan hebben we echter een belangrijke vraag:
Wat is volgens jullie de ultieme Legoblok op wielen?

Nvdr: Dit is geen gesponsord bericht van Lego. Moest de Deense fabrikant dit artikel lezen en zo onder de indruk zijn van onze gratis reclame, dan mag het altijd een Creator MINI Cooper set (productnummer: 10242) sturen naar Autofans HQ (Zagerijstraat 11, B-2960 Sint-Job-in-‘t-Goor). Voor journalistieke doeleinden natuurlijk...

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 7 reacties

Tags

Laatst gepubliceerd

Reacties (7)

Plaats een reactie
yoran 16:27
afbeelding van yoran

Nissan Cube?

PILL 17:58
afbeelding van PILL

deze Volvo en de Q7

PILL 18:06
afbeelding van PILL

was nog de koekendozen van de mercedes terreinwagens vergeten

Nathan 19:52
afbeelding van Nathan

Volvo 850 T5-R. Niet veel discussie mogelijk toch?

Glenn 01:27
afbeelding van Glenn

Lada Riva
Suzuki Wagon R (zeker de 1ste gen)
Seat Marbella

JanMijnBotte 08:35
afbeelding van JanMijnBotte

De Suzuki Wagon R+ RR.
Owja, dat bestaat :D

Kevin 11:27
afbeelding van Kevin

chique dingen zo'n lego mini coopertje, staat al sinds de lancering recht bij ons thuis ;). ook de VW Camper is een aanrader ;)

OT:
Skoda favorit.
1e gen Ibiza en polo.

Uw reactie