Rikkert van New Kids verkoopt zijn gifgroene Manta

opelmanta-newkids

Wat Snelle Eddy en Rikkert van New Kids gemeen hebben? Hun liefde voor de Opel Manta natuurlijk. De New Kid verkoopt zijn exemplaar nu in Duitsland. Met 320 pk onder de kap. Wedden dat je er geen wheelie mee kan?

Dat ze bij Opel echt blij zijn met de status die rond de Manta B zweemt weten we niet. Wat we wel weten is dat typetjes zoals Snelle Eddy en Rikkert de sportieve Duitser hebben vereeuwigd tot voertuig der Johny's. Het gifgroene exemplaar dat deel uitmaakte van de New Kids cast staat nu te koop in Duitsland. En dat Rikkert niet enkel luide muziek belangrijk vindt mag wel blijken, want de 2-liter benzine pimpt dankzij een turbo maar liefst 320 pk naar de weg. Althans, als we de Duitse verkoper moeten geloven.

Die hoopt trouwens een aardig duitje te verdienen aan de Manta dankzij de cultstatus. Want vind je vaak uitstekende exemplaren voor 15.000 euro, dan wilt de dealer uit Aken 63.850 euro. Al krijg je in de prijs een papier dat bewijst dat de wagen werd gebruikt in de New Kids-reeks en -films. Eentje voor de verzamelaars dus...

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 0 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws