Tesla Cyberquad is mini-Cybertruck (voor kinderen)

Tesla Cyberquad For Kids 2021

Naar aloude Tesla-traditie laat de Cybertruck lang op zich wachten, maar dat betekent niet dat de Amerikanen stil blijven rond het model. Maak kennis met de Tesla Cyberquad, het dichtste tegen een Cybertruck dat je momenteel kan kopen.

Het is intussen al van 2019 geleden dat we de Tesla Cybertruck voor het eerst te zien kregen en die zag er toen nog niet bepaald rijp uit. In aanloop naar een productieversie van de elektrische pick-up laat Tesla zich echter niet tegenhouden om er de ene na de andere marketingstunt mee op poten te zetten. Nu kan je bijvoorbeeld al genieten van een miniquad met Cybertruck-design.

Tesla voor $1.900

Toegegeven, de volledige naam van dit apparaat is eigenlijk “Cyberquad For Kids”. Volgens de beschrijving is het ding echter geschikt voor kinderen van 8 jaar of ouder, dus het komt er maar op aan wat je onder “kinderen” verstaat. Er is wel een gewichtslimiet van 68 kilogram waardoor je er misschien enkel een klein dieet voor over moet hebben. Verder is de Cyberquad verrassend functioneel: hij krijgt schijfremmen achteraan, een topsnelheid van 16 km/u en een lithium-ionbatterij die hem een rijbereik van zo’n 24 kilometer geeft. Het prijskaartje is er echter wel naar: je moet er 1.900 dollar voor neertellen.

Als je dat wat te duur vindt voor een prematuur stukje Cybertruck kan je ook gewoon afwachten, want we zijn er zeker van dat er nog genoeg bizarre Tesla-speeltjes kunnen verschijnen. Zo bood Elon Musk eerder deze week nog de Cyberwhistle aan, een aluminium fluitje in de vorm van een Cybertruck, voor slechts 50 dollar per stuk. Het kleinood was echter wel binnen de twee uur uitverkocht.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws