Opel viert 40 jaar Corsa met, tja, sokken

Opel Corsa sokken Tartan 2022

Sinds zijn lancering in 1982 wist Opel maar liefst 14 miljoen exemplaren van de Corsa te slijten, waardoor de compacte hatchback één van dé sterkhouders is voor het Duitse merk. Om de veertigste verjaardag te vieren lanceert Opel nu een gelimiteerde set sokken met het typische tartan-design van de jaren 80.

Kluister u dichter tegen de computer-PC Corsa-fan! Want de Duitse hatchback blaast dit jaar veertig kaarsjes uit. En omdat het leven pas bij veertig begint, heeft Opel besloten een gelimiteerde jubileumdoos te lanceren met daarin, jawel, vier paar sokken.

80's Tartan

Dat las je goed, Opel viert veertig jaar Corsa met een paar sokken. Al gaat het dan wel over sokken met het oh zo jaren 80 tartan-motief. Een motiefje dat je op de zetels van enkele van de meest memorabele Duitse auto's kon terugvinden uit dat tijdperk. Niet anders voor de originele Corsa A dat ook een tartanpatroon op de stoelen kreeg.

Opel Corsa sokken Tartan 2022

Hoewel het wat flauw lijkt om de Corsa een paar sokken cadeau te doen voor zijn veertigste verjaardag belooft Opel om nog meer te doen met 40 jaar Corsa. Hopelijk doelen ze dan niet op een tartan-muts voor de winter. Hoe dan ook, moest je interesse hebben in zo'n gelimiteerd paar sokken van de Corsa - we oordelen niet -, dan kan je ze binnenkort terugvinden op de webshop van het merk!

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

alle elektrische auto's in 2024, vlaamse premie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws