Bernie ontkent Nürburgring rumoeren

bernie

Formule 1 opperhoofd Bernie Ecclestone ontkracht de rumoeren dat hij een bod zou hebben uitgebracht op de Nürburgring. Eerder liet hij optekenen in een interview dat dit wel het geval zou zijn.

In een interview met de Duitse krant Die Welt eerder deze week liet Bernie Ecclestone optekenen dat hij misschien wel de Nürburgring zou kunnen kopen om de toekomst van de Duitse Grand Prix veilig te stellen. Zo zou deze dan kunnen blijven afwisselen tussen Hockenheim en de Nürburgring.

De 82-jarige zakenman ontkent nu dat hij een bod heeft uitgebracht op het legendarische circuit dat al enige tijd in slechte papieren zit.

Ecclestone zou niet de enige zijn die geïnteresseerd is in de Nürburgring. Ook Red Bull baas Dietrich Mateschitz zou samen met de Duitse automobilistenvereniging ADAC een bod hebben uitgebracht op het legendarische circuit.

Bernie Ecclestone zit zelf ook in slechte papieren wegens een omkopingsschandaal in 2006.

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
Quin 12:58
afbeelding van Quin

Koopt hij dan de volledige Ring of enkel het apart circuit waar de F1-piloten tegenwoordig op rijden? Want dat circuit heeft, behalve z'n naam, weinig legendarisch :p.

Uw reactie

alle elektrische auto's in 2024, vlaamse premie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws