Facelift Lexus CT200h lekt het internet op

Lexus-CT200h-Facelift

In 2014 krijgt Lexus' kleinste hybride een update. Plaatjes van de voorkant kunnen we nu al bekijken via een gelekte brochure.

Of hij er daadwerkelijk zo gaat uitzien, kunnen we niet honderd procent officieel bevestigen. Al is de kans groot dat we hier naar de nieuwe voorkant kijken van de CT200h. De typerende gigantische grille, LED-lichten en spoiler wijzen op de F-sport versie.

De Duitse drie

Dankzij de update moet de wagen het opnieuw enkele jaartjes kunnen opnemen tegen de Audi A3, BMW 1-reeks en de Mercedes A-klasse. Onder de kap zullen er geen grote wijzigingen bestaan. Momenteel levert een 1.8 benzine in samenwerking met een 60 kW elektrische motor 134 pk op de voorwielen.

Lexus-CT200h-Facelift

Met de facelift is de CT200h weer helemaal up to date. Al kunnen we ons niet van de indruk ontdoen dat velen hem niet kunnen smaken tegenover de Duitse drie.

Wat vinden jullie van de CT200h?

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 1 reactie

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
PILL 21:17
afbeelding van PILL

Stap achterwaarts deze facelift. Die lompe snoet staat hem totaal niet en Lexus aapt Audi na door alle modellen een met een identieke styling te verzorgen. Copy / copy gedrag is populair dezer dagen automotive. Gelukkig zijn er af en toe nog wat uitzonderingen.

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws