Hyundai bouwt testcentrum aan de Nürburgring

Hyundai

Dat Hyundai zijn zinnen heeft gezet op de Europese markt is al langer duidelijker. Daarom gaat Hyundai een Testcentrum van 5,5 miljoen euro neerpoten in de buurt van de Duitse Nürburgring.

Hyundai heeft gemeld dat het momenteel al bezig is met het bouwen van een testcentrum in de buurt van de beroemde Duitse Nürburgring. Hier willen ze nieuwe wagens perfect afstellen voor de Europese markt. Het project zou zo'n 5,5 miljoen euro kosten.

De Zuid-Koreaanse autoconstructeur heeft trouwens al een research and development center in Rüsselsheim Duitsland. Testen die worden uitgevoerd in het nieuwe testcenter zouden dan ook door deze R&D afdeling worden gebruikt om de rijkwaliteit van Hyundai's te verbeteren.
Momenteel zijn al de i30, ix35 en i40 ontworpen en getest in het R&D centrum in Rüsselsheim.

"The new Hyundai test centre at Nürburgring is an expression of our intention to focus on improving the customer experience of our vehicles, such as ride and handling – an important consideration for European drivers. The new centre represents a significant investment, and one we expect will significantly contribute to enhancing the perception of the Hyundai brand and our key competitive competence in Europe." aldus Allen Rushforth (Vice President van Hyundai Motor Europa).

De locatie van het 3,050m² grote gebouw werd gekozen voor de aanwezigheid van de wereldberoemde Nürburgring in de buurt.

Laatst gepubliceerd

Reacties (2)

Plaats een reactie
Techno Patat 19:37
afbeelding van Techno Patat

Edit: Bedankt! Met de vijf Nürburgen in het artikel vond ik het nochtans een straffe prestatie als één lezer het zou zien ;-)

Techno Patat 12:50
afbeelding van Techno Patat

Mijn 2e thuis ligt daar he! Dus elke fout ertegen reken ink genadeloos af!

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws