Autonieuws: Officieel

Top Gear Live Belgium heeft zijn adres

**UPDATE: Wegens groot succes geven de jongens om 20 uur een 2de show** Na de [aankondiging](https://autofans.be/nieuws/officieel/25014-topgear-live-komt-naar-belgie) en de [datum](https://autofans.be/nieuws/officieel/25117-top-gear-live-belgium-heeft-zijn-datum) krijgen we nu ook te weten waar Top Gear Live in België zal plaatsvinden. De gemeentehallen van Duffel hebben alleszins niet de top tien gehaald qua locatie. De Grenslandhallen hadden ook gekund, ware het niet dat Jeremy Clarkson niet graag naar *de* Limburg gaat.

Niet geheel onverwacht zal het zootje - georchestreerd - ongeregeld plaats vinden in het Sportpaleis van Antwerpen. De jongens van Top Gear zullen daar het beste van zichzelf geven op zondag 28 april. De show start om 16 uur.

De ticketverkoop start morgen om 12 uur voor diegenen die zich vooraf hebben ingeschreven op Top Gear live. Donderdag kan je als niet ingeschrevene ook aan tickets geraken. Er snel bij zijn is de boodschap. Er wordt verwacht dat de tickets nog sneller de deur uit vliegen dan The Stig in een fietsenwinkel.
Tickets bestel je trouwens hier. Prijzen beginnen vanaf 40 euro. Best duur voor een show, maar spotgoedkoop om de meest heerlijke wagens in het Sportpaleis te zien raggen.

Top Gear Live landt na vier jaar eindelijk in België. Dit was deels onze schuld, want de 135 vrachtwagens, drie schepen, het vrachtvliegtuig, 94 auto's en de 150 bandensets die nodig zijn voor de show waren gewoon te zwaar voor onze Belgische wegen. Dankzij Hilde Crevits is dit nu wel mogelijk.

De show werd wereldwijd al goedgekeurd door 1.5 miljoen fans. Wie zijn wij om ze tegen te spreken?

UPDATE: Wegens groot succes, geven de jongens op 28 april ook nog een 2de show. Deze start vanaf 20 uur. Tickets haal je hier.

Korte herhaling: De show gaat door op zondag 28 april om 16 uur en 20 uur. De tickets haal je hier of hier.

Reactie toevoegen

Je moet ingelogd zijn om reactie te plaatsen.

Inloggen