Officieel: Nissan GT-R Nismo

Nissan-GTR-Nismo

Nissan heeft zopas de laatste stukjes sluier van de GT-R Nismo gehaald. De meeste details kenden we al, dankzij de nodige lekken, maar nu kunnen we ze ook met zekerheid zeggen.

Eerder hadden we het nog over 595 pk en 650 Nm koppel. Officieel spreekt Nissan van 591 pk en 652 Nm koppel. Nu goed, in realiteit zal het nog wel wat hoger liggen. Belangrijkste aanpassing onder de kap zijn de nieuwe turbo's. Die worden ook gebruikt in de GT3-racerij versie van de GT-R en zorgen voor een betere toevoer.

Speciale ontwikkelingen met hopen

De ophanging werd speciaal ontwikkelde door Bilstein om voor optimale rijprestaties te zorgen. De DampTronic dampers zorgen voor nog meer grip op de weg. Dunlop zorgt voor nog net iets meer grip met speciaal ontwikkelde banden voor de GT-R Nismo. Ook aan de ophanging werden de nodige custom stukjes toegevoegd waardoor de GT-R Nismo - u raadt het al - nog sneller en beter door de bochten kan gaan.

Nissan-GTR-Nismo

Binnenin zien we de typische rode Nimso-toerenteller en nieuwe kuipstoeltjes.

Nog een half jaartje wachten

De GT-R Nismo zal beschikbaar zijn in vijf kleuren. Wit, grijs, zwart en rood. Uniek voor de Nismo-variant krijg je ook een donkere matgrijze kleur. Halverwege volgend jaar moet de GT-R Nismo beschikbaar zijn voor het publiek.

Nissan-GTR-Nismo

Filmpje van de GT-R Nismo die zijn rondje Nürburgring doet in 7 minuten en 8 seconden:

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 0 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws