Eerste beeld Nissan Vision Gran Turismo

nissan-vison-c

Iets te vroeg kunnen we al genieten van een eerste beeld van Nissans conceptcar voor racegame Gran Turismo 6. Daarbij lijkt het of de Japanners hebben met een schuin oog naar de Lamborghini Veneno gekeken.

Later op de dag krijgt de Vision Gran Turismo zijn 'officiële voorstelling' - hoewel het gaat om een digitaal model. Een eerste beeld lekte toch al het internet op. Niet onbelangrijk - deze wagen, niet de foto -, want voor sommigen toont hij de designrichting van de nieuwe generatie GT-R aan. Wij hebben daar echter onze twijfels over. Want als je hem goed bekijkt zie je gewoon dat hij totaal uit proporties is gehaald. Gigantische heuplijnen, een spoiler waarop je een tweedehandsmarkt kan organiseren en een velgenmaat die maar al te graag de banden tegen de wielkasten drukt. Nee, buiten de herkenbare raamlijn zit hier weinig GT-R in.

Als we dan toch één ding terug willen zien op de volgende generatie GT-R, dan zijn het de uitlaten opzij. In de loop van de dag zal Nissan alle informatie en beelden vrijgeven. Stay tuned.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws