Een Audi TT heb je in België vanaf 38.900 euro

audi_tt_coupe

Voor 38.900 euro heb je tegenwoordig een Audi TT op je oprit staan. En Audi is genereus, je mag zelf kiezen of dat een benzine of diesel wordt. Voor vierwielaandrijving betaal je bij.

Zowel de 2.0 TFSI met 230 pk als de 2.0 TDI Ultra met 184 pk kosten 38.900 euro. Beide versies zijn handgeschakeld en krijgen zes versnellingen mee. Wil je all the way gaan, dan kies je voor de 2.0 TFSI Quattro, die krijgt hetzelfde vermogen als de eerder genoemde TFSI maar voegt daar vierwielaandrijving en een S-Tronic versnellingsbak aan toe. Een S-Line pakket kost je 2.994 euro extra en is beschikbaar op alledrie de versies. Op de prijzen van de TTS is het nog even wachten.

Neuzen we wat verder in de optielijst, dan vinden we daar de LED-koplampen (1.458 euro) of zelfs de LED Matrix-koplampen (2.553 euro). Je achterlichten zijn standaard uitgerust met LED-technologie. Audi Magnetic Ride kost je 1.312 euro en moet je combineren met Audi Drive Select (nog eens 235 euro).

audi_tt_coupe

Wil je de Comfortsleutel - instappen en starten zonder de sleutel uit je broekzak te halen - dan kost je dat 502 euro. Een navigatiesysteem met projectie op de tellerpartij en MMI touch kost 2.976 euro en kan je uitsluitend bestellen in combinatie met het lederen multifunctional stuurwiel (vanaf 229 euro) en een setje luidsprekers, al zijn die laatste een kosteloze optie.

Ohja, de felblauwe kleur vanop de foto's is bij ons niet beschikbaar in het standaard of metallic kleurenpalet. Daar moet je het stellen met een reeks aan grijstinten, zwart, wit, Tangorood of Scubablauw.

Auteur: Auteur: Sven
Reacties: 1 reactie

Tags

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
DasHaus 10:43
afbeelding van DasHaus

Interieur is heel erg netjes, maar waarom plakt audi altijd zo'n protserige benzinetankklep op de TT? Een lelijke puist op een voor de rest geslaagde auto.

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws