Subaru Forester STi gaat productie in

subaru-forester-sti_01

Haal je modderige laarzen al maar boven! Subaru heeft met enkele teasers aangekondigd dat het met een STI-variant van de Forester naar buiten zal komen. Brute rallykracht op hoge pootjes, wij zijn nu al fan.

Vorige maand toonde Subaru nog een conceptwagen in de vorm van de Forester STI tS. Een plaagstoot, maar wel een succesvolle slag op de rug van klanten, want hij wekte genoeg interesse op. Subaru zal dan ook een Forester STI loslaten op de wereld.

Vragen, vragen, vragen

Verder blijft het nogal vaag over het productiemodel. Afgaande op de beelden zien we dat die de styling van de tS concept leent. Wat er onder de kap zit weten we niet. Al heeft het huidige topmodel al 240 pk. Verwacht je dus aan zo'n 300 pk die je ook vindt in de WRX STI. Daarenboven is het de vraag of hij op de internationale markt komt, of enkel voor Japan is. Want hoewel wij het er warm van krijgen moeten we eerlijk zijn; wie in Europa koopt een opgepompte Forester? Op 25 november hebben we alleszins antwoorden op al onze vragen...

subaru-forester-sti_01
subaru-forester-sti_01
Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 6 reacties

Tags

Laatst gepubliceerd

Reacties (6)

Plaats een reactie
Techno Patat 15:50
afbeelding van Techno Patat

Die laatste vraag moet zijn: wie in Europa koopt een Forester, laat staan een opgepompte :P! Ik zie meer M3's dan dat ik forester's zie begod :P!

Speedy_430 16:44
afbeelding van Speedy_430

Jammer genoeg :(

B4 20:06
afbeelding van B4

Misschien omdat een M3 sneller in het oog springt? :p

Vish 20:14
afbeelding van Vish

Men vader heeft een Forester. Was begin 2010 en 2011 heel handig in de sneeuwbuien. Ook gebruikt hij het ding om met zijn hond rond te rijden (richting bos) en om met sleurhutten door Frankrijk te trekken. Vooral dan bewijst de stabiliteit en de motor van de Forester 2.0D zich!

Vish 20:15
afbeelding van Vish

En oh ja. Soms kan de zoon dan eens gaan driften in de sneeuw/ in het zand (donuts!). Geweldig :)

Rebel 23:16
afbeelding van Rebel

Ideaal, zal er direct een bestellen bij Germaine, ik passeer toch regelmatig in Koningshooikt.

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws