Audi heeft tegen 2020 zestig modellen bij de dealer staan

audi-rs3-sportback-2014-official_16

Het merk met de vier ringen steekt niet onder stoelen of banken dat het één van de grootste jongens op aarde wilt zijn. Om dat te bereiken gaat het merk er voor zorgen dat het tegen 2020 maar liefst 60 modellen in de line-up heeft staan. Dus jij kan ze nu al niet meer uit elkaar houden?

De komende vijf jaar gaat Audi 24 miljard pompen in de ontwikkeling van haar wagens. Zo'n 17 miljard daarvan gaat naar de ontwikkeling van nieuwe modellen. Daardoor wilt het merk tegen 2020 60 modellen in de catalogus hebben staan.

'tis maar hoe je telt

Dat klinkt veel, maar veel hangt af van hoe Audi gaat tellen. Wij scrolden eens snel doorheen hun website en kwamen tot de conclusie dat het merk nu al 54 modellen in de line-up heeft staan. Opgelet, dan reken we alle varianten mee. Zo zijn de S1 Hatchback en S1 Sportback twee aparte modellen. Zo staat het tenslotte op hun configurator.

Op korte termijn komt daar ook nog de al gelanceerde RS3 bij en daarnaast zal de TT-famillie hoogstwaarschijnlijk uitbreiden. Dus neem het van ons aan, 60 modellen is perfect haalbaar tegen 2020. De vraag is eerder, willen we er zoveel?

Laatst gepubliceerd

Reacties (3)

Plaats een reactie
vakbonden zijn vagebonden 23:41
afbeelding van vakbonden zijn vagebonden

Enfin, ze hebben nog een 5-tal jaren de tijd om hun showrooms uit te breiden om daar zestig keer quasi dezelfde wagen te stallen.

Nick 15:11
afbeelding van Nick

Bij mij zal er nooit zo'n saaie flutbak binnen komen. Wat zijn het toch saaie, inspiratieloze wagens..

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws