Officieel: Volkswagen Caddy Alltrack is er voor de stoere pakketjesbezorger

volkswagen-alltrack-caddy-2015_03

Wie zegt dat camionettes en de daarvan voor passagiers afgeleide busjes niet stoer kunnen zijn kijken beter eens naar de Caddy Alltrack. Die tilt de standaard Volkswagen Caddy naar een mannelijker niveau.

Was het vroeger 'Cross' wat de klok sloeg bij Volkswagen, dan kiezen de Duitsers voortaan de naam Alltrack om haar reguliere modellen om te bouwen tot meer offroadwaardige voertuigen. Die eer valt nu ook de Caddy te beurt. Waardoor de Cross Caddy opvolging krijgt van deze Caddy Alltrack.

De uitvoering is alvast beschikbaar op de personen- als op de bestelbusversie. Visueel uniek zijn de 17-duims velgen en extra plastiek rondom de wielkasten en bumpers. Vooraan krijg je dan weer chromen vinnen in de grille en onderaan krijg je een bodemplaat. Binnenin hetzelfde verhaal, daar krijg je duurzamere stoelbekleding, unieke vloermatten en (valse) inleglijsten op het dashboard.

volkswagen-alltrack-caddy-2015_03

4MOTION

Standaard stuurt de Caddy Alltrack zijn kracht naar de voorwielen, optioneel is er het 4MOTION-vierwielaandrijvingsysteem beschikbaar. Motorisch zijn er dezelfde krachtbronnen beschikbaar als in de gewone Caddy. Eind 2015 valt de Alltrack Caddy te bestellen bij de dealer.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws