Kia Soul aan de facelift op thuismarkt

kia-soul-facelift-kdm_01

Op Zuid-Koreaanse bodem heeft Kia een opgefriste versie voorgesteld van de Soul. Die zal na wat afkoelen op het vensterblad ook naar onze contreien komen. Misschien al tijdens het autosalon van Parijs in oktober.

Naast de Citroën C4 Cactus moet het zowat de meest absurd vormgegeven automobiel in zijn segment zijn. Al zorgt dat er ook voor dat de Soul wat moeilijk over de toonbank gaat. Een facelift moet die verkoop terug aanzwengelen. Op de Zuid-Koreaanse markt kregen ze hem alvast voorgeschoteld. Met herwerkte voor- en achterbumper en al even herwerkte voor- en achterlichten

Waar wij Europeanen vooral op zitten te wachten is een opgefriste motorenpalet, want op dit moment enkel een atmosferische benzine in het gamma. Die zou met de facelift - net zoals de diesel - aan de turbo gaan. Al heb je natuurlijk ook nog altijd de elektrische variant. Wanneer de facelift de verkoop in gaat bij ons is nog niet duidelijk. Al lijkt een Europese onthulling op het autosalon van Parijs in oktober niet onlogisch.

kia-soul-facelift-kdm
kia-soul-facelift-kdm
Auteur: Auteur: Yvesw
Reacties: 0 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws