Jawel, dit is de nagelnieuwe Jeep Wrangler!

jeep-wrangler-2017_01

Het Amerikaans offroadmerk bij uitstek, Jeep, heeft de eerste plaatjes losgelaten van de nieuwe generatie van haar iconische Wrangler. Daaruit blijkt vooral dat de 'never-change-a-winning-team'-optiek wordt gehanteerd. Herkenbaar maar nieuw dus.

De échte lancering volgt pas volgende maand maar Jeep is zo fier op haar nieuwe Wrangler dat ze nu al de eerste plaatjes met ons delen. Veel nieuws lijkt daar niet op te zien want de offroader blijft vasthouden aan zijn typische lijnen. De nieuwe generatie moet de Wrangler dan ook vooral op technisch vlak naar de 21e eeuw brengen.

Zonder té hard te morellen met de fundamenten...

jeep-wrangler-2017

Het maakt alvast dat je nog steeds de Wrangler als twee- of als vierdeurs kan bestellen, met een hard of zacht dak. Een pick-upvariant verschijnt later op de markt. Onder de kap wordt er gewag gemaakt van een nieuwe 2-liter viercilinder turbobenzine die de stevige 3.6-liter V6 diesel mag vervangen. Al zullen grote motoren heus deel blijven uitmaken van het gamma. Op 29 november laat Jeep de Wrangler volledig los, alle technische details incluis.

jeep-wrangler-2017
Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 0 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws