McLaren MSO X is gelimiteerd speelgoed

mclaren_mso_x_car_no10_car_no8

Of McLaren soms geen straatversie wilde bouwen van zijn 570S GT4 racer?

Wie aanklopt bij McLaren Special Operations (MSO) weet dat alles mogelijk is. Hun credo luidt dan ook 'We zeggen nooit nee, enkel wat het kost'. Het is voor heel wat klanten de uitgesproken manier om hun auto vergaand te personaliseren. Zo ook voor de Amerikaanse klant die een 570S GT4 racer voor de straat wou. Het resultaat is de McLaren MSO X. Een op 10 exemplaren gelimiteerde special edition die zich op tal van vlakken geïnspireerd heeft op de circuitracer.

mclaren_mso_x

Eerst en vooral door zijn hoog downforce-pakket dat bestaat uit extra vleugels voor- en achteraan, boven op heel wat extra details op en rondom de auto, goed voor zo'n 100 kg extra neerwaartse druk. Een andere opvallende feature is de op het dak gemonteerde luchtinlaat waarmee McLaren graag refereert naar de McLaren F1 GTR. Tot slot werd elk van de 10 exemplaren geïnspireerd op befaamde kleurstellingen van een McLaren F1 GTR.

mclaren_mso_x

Het interieur schreeuwt dan weer minimalisme dankzij flukse carbon sportkuipen en meters Alcantara. De centrale middentunnel verliest opbergruimte voor een beperkte gewichtsbesparing maar achter de stoelen is er extra ruimte voorzien voor twee helmen. Toch quote McLaren geen gewichtsreductie. Vooraleer je de telefoonnummer van McLaren Brussels Googled, alle 10 de exemplaren zijn reeds gebouwd, verkocht en geleverd op het Amerikaanse contintent. Gelukkig zijn er nog de foto's.

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
Eduardolal 00:06
afbeelding van Eduardolal

J'ai 23 000 €. Comment l'utiliser au mieux pour gagner plus d'argent: http://goto.iamaws.com/cryptoinvestbitcoin40494

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws