Aston Martin komt later dit jaar met nieuw DBS-vlaggenschip

aston-martin-dbs_superleggera-teaser

Op een sneltempo is het Britse Aston Martin haar gamma aan het vernieuwen, toch wel vrij uitzonderlijk voor een sportwagenmerk. Na de DB11 en Vantage verschijnt dit najaar de DBS ten tonele, het nieuwe vlaggenschip van het merk, met Supperlegera-badge op de motorkap.

In de ondertussen toch al meer dan honderdjarige bestaansgeschiedenis van Aston Martin werd de DBS-badge nog maar twee keer op een model geplakt Beide wagens zijn echter tijdloze iconen (gevoed door verschijningen in James Bond-films). Aston Martin vindt het nu tijd voor een derde DBS. Eentje die meteen zal dienen als het nieuwe vlaggenschip voor het merk. Waardoor de Vanquish hoogstwaarschijnlijk op pensioen mag.

Verwacht straffe touringprestaties, een dikke V12 van Mercedes en - hopelijk - stijlvolle looks. Op de motorkap zal trouwens steeds een Supperlegera-logo prijken, waardoor we kunnen aannemen dat de carrosserie wel eens getekend kan zijn door de jongens bij Carrozzeria Touring Superleggera. Die info geeft Aston Martin echter nog niet vrij, waardoor we braaf zullen moeten wachten tot het najaar.

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 0 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws