En daar zijn M Performance-goodies voor BMW M2 Competition al (2018)

bmw-m2-competition-m-performance-parts-2018_03

Laat het maar aan BMW over om je de mogelijkheid te geven om je sportieveling nog een stuk sportiever te maken via de optielijsten. Een politiek die vruchten afwerpt, want bijna geen enkele klant koopt een M zonder opsmuk van de M Performance-cataloog. Waardoor ook de nieuwe M2 Competition uit de grabbelton mag graaien.

Opties op topmodellen, bij merken zoals Kia en Hyundai denken ze er nog niet aan, bij BMW ligt dat net ietsjes anders. Zelfs de sportievelingen kan je een stuk sportiever maken wanneer je de optielijsten in duikt. Of in BMW-jargon: M Performance Parts. Net zoals de M2 mag diens 'opvolger' de M2 Competition (met het blok van de M4, trouwens) op zijn voorruit de cataloog van M Performance leggen. Waar klanten zoal uit kunnen kiezen?

bmw-m2-competition-m-performance-parts-2018

Uiteraard kleine details in koolstofvezel zoals de zijspiegels, grille en deurlijsten. Lekker kek zou je denken, al is het niet enkel koolstofvezelshow: motorkap, dak en kofferklep (met absurde spoiler en zichtbaar carbon) kan je ook laten vervangen door koolstofvezel exemplaren. Scheelt enkele belangrijke hooggeplaatste kilo's, zonder twijfel. Ook een gewichtsbesparing; 19-duimers die 3,2 kilogram van het onafgeveerd gewicht halen. Al moet je die samen in een pakket kopen met een verlaagde ophanging (20 mm), aanpasbare dempers en straffer remgerief. Voor de circuitboys dus.

bmw-m2-competition-m-performance-parts-2018

Die strepen over de carrosserie? Die zal je heus ook wel uit de cataloog kunnen halen. Prijzen geeft BMW niet mee. Denk alvast 'stevig' maar weet evengoed dat klanten voor zulke goodies graag extra centen neerleggen.

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 0 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws