Ford Territory plast in China

ford-territory-2018_01

Ford heeft een nieuw product dat zijn territorium moet gaan afbakenen in China. Zonder verrassing een compacte SUV, met de Territory-naam op de bips en hybride-aandrijvingen onder de kap.

In de grote line-up van Ford wordt er binnenkort wederom een gaatje opgevuld. Want Ecosport en Kuga zullen wat op moeten schuiven om plaats te maken voor deze Territory. Een compacte crossover die mooi tussen beide modellen valt en - initieel - specifiek voor de Chinese markt werd ontwikkeld. Daarvoor ging de Blauwe Ovaal een samenwerking aan met Jiangling Motors Corporation (JMC), om zo de Territory lokaal in de markt te kunnen zetten.

ford-territory-2018

Zuinige hybride-motoren en betaalbare technologieën moeten klanten over de streep gaan trekken. Zo spreekt Ford van een milde-hybride-versie (met 48V netwerk) maar ook van een plug-in-variant. Visueel krijgt de Territory alvast een eigen voorkomen, zowel binnen als buiten. Gezien de samenwerking met JMC moet je deze Territory evenwel niet meteen verwachten in onze contreien. Al dachten we dat van de Ecosport ook natuurlijk...

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 1 reactie

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
GeoBem 13:34
afbeelding van GeoBem

Je bedoelt de Fold Tellitoly.

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws