MG Cyberster laat nu ook binnenkant zien

MG Cyberster interior info

MG heeft er duidelijk haar zinnen op gezet om de lancering van de Cyberster serieus uit te smeren. Na teasers en stukjes van het uiterlijk, krijgen we nu voor het eerst het interieur te zien. Kijk je even mee binnen?

Moest je onder een steen hebben geleefd, MG komt eind dit jaar met de Cyberster op de proppen, een volstrekt elektrische cabrio met roadster-allures. Daarmee is het de eerste in zijn soort - als we even de Tesla Roadster vergeten -, waardoor het niet verrassend is dat er reikhalzend wordt uitgekeken naar deze knaap. Na het desigen krijgen we nu meer info over het interieur.

Comfortsloep

Dat de Cyberster een rasechte tweezitter zou worden was uiteraard al langer duidelijk. Dat hij ongeveer de afmetingen heeft van een BMW Z4 weten we ondertussen ook al. Wat kunnen we dan nog destilleren uit plaatjes van het interieur? Wel, dat MG duidelijk eerder op comfort dan op sportiviteit mikt. Kijk maar eens naar de rode afwerking, de gebogen display voor de neus van de chauffeur en de aluminium details.

MG Cyberster interior info

Het lijkt er alvast op dat de Cyberster geen enkel onderdeel leent met andere modellen van de line-up. Een opvallende knoppenwinkel ontfermd zich over de aandrijflijn, het stuur krijgt een felrode knop met daarop het woord "Super". De vleugeldeuren laten zich openen via knoppen op de middenconsole waar ook plaats is voorzien voor de bediening van het stoffen dakje.

Specs

Hoewel we dus nu volledig zicht hebben op het uiterlijk, houdt MG de technisch specs van deze Cyberster nog even onder doek. Echter is er al een hoop informatie wereldkundig gemaakt dankzij de magie van wandelgangen. Daar wordt gefluisterd dat de Cyberster op het platform staat dat we ook kennen van de MG4 en gebruik zal maken van een elektromotor op de achteras van zo'n 340 pk terwijl er ook een vierwielaangedreven variant is met wel eens 544 pk.

MG Cyberster interior info

Qua accu's zou er dan weer sprake zijn van 64 kWh of 77 kWh. Ook dat gerucht kan wel eens kloppen gezien die batterijen ook beschikbaar zijn in de MG4 op de globale markt.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

alle elektrische auto's in 2024, vlaamse premie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws