Kijk: Dit is nieuwe Skoda Superb, ook als combi!

Skoda Superb Teaser 2023

Op het hoofdkwartier van Skoda hebben ze het duidelijk moeilijk met de stroom aan Japans autonieuws vandaag. Waardoor de Tsjechen even tegengas geven met plaatjes van de nieuwe generatie Superb. En jawel, hij komt er ook nog steeds als Combi!

Hoewel de lak van de nieuwe generatie Kodiaq nog niet droog is, moeten we volgens Skoda onze spotlight al verzetten naar een andere nieuwigheid. Volgende week (2 november) mag het doek namelijk van de vierde generatie Superb. Die blijft focussen op verbrandingsmotoren en ruimte, tonnen ruimte.

Evolutie

Het gros van de specificaties kennen we al, waardoor Skoda nu even het design van de middenklasser uitlicht. Daarbij is er - zoals het moet - meteen sprake van een sedan en stationwagen. Volgens de Tsjechen is de vierde generatie Superb meteen ook de meest emotionele ooit. Al hadden we niet anders verwacht van de marketingafdeling natuurlijk.

Skoda Superb Teaser 2023

Wij zien vooral een (brave) evolutie tegenover de voorganger. Die mocht als eerste Skoda uitpakken met de Tornado-lijn op de flank en die lijn krijgt nu gezelschap van het Modern Solid design. Daarmee doelt Skoda op het feit dat de nieuwe generatie Superb bovenal ruim en praktisch moet blijven. Halleluja.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws