Alfa Romeo 4C als basis voor andere fun cars?

Wie onze Autofans volgde tijdens de autoshow in Genève, of er gewoon zelf was, zal het ongetwijfeld gemerkt hebben. Er ging enorm veel aandacht naar het gloednieuwe Alfa Romeo 4C concept. En zulk concept geeft natuurlijk reden genoeg om ontelbare geruchten te verspreiden. Het laatste in het rijtje is de eventuele komst van een kleine Maserati, die zou worden gebouwd op het 4C platform.

Dat klinkt op zich leuk, maar eerder doken de geruchten op dat ook Fiat (Abarth) en Alfa Romeo zelf het platform zouden gebruiken voor een kleine Elise concurrent. Allemaal leuk speelgoed dus, maar hoe gaan ze de marktkoek verdelen? To be continued...

La Picadure del Escorpion via AB

Laatst gepubliceerd

Reacties (3)

Plaats een reactie
Quin 11:26
afbeelding van Quin

Hopelijk zijn ze niet te ambitieus geweest met hun uitspraken over die 4C, want sindsdien wel bitter weinig van gehoord.

Pieter Aertgeerts 11:34
afbeelding van Pieter Aertgeerts

Klopt, en met geruchten als deze lijken ze het nog uit te melken ook. Laat ons al blij zijn dat er geen dodge variant op komst is...

Techno Patat 13:06
afbeelding van Techno Patat

Een Alfa Cruiser, een Abarth smijt bakje en een Maserati hard-core knallertje, wat kan er daar iemand verkeerd aan vinden :D? die abarth en Maserati config kan nog gewisseld worden, gezien mijn geringe ervaring met maser's weet ik dus niet hoe ze afgesteld staan :p!

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws