Is deze M3 door BMW Individual smaakvol?

bmw-m3-inidividual-2015_02

BMW heeft de 3 Reeks een facelift gegeven waardoor ook de M3 profiteert van enkele aanpassingen. Reden genoeg voor BMW Individual om hun kunnen nog eens boven te halen. Of het smaakvol is...

Als je de optielijst van BMW nog niet uitgebreid genoeg vindt, dan kan je steevast terecht bij BMW Individual met al je designfetisjen. Het 'in huis' opleukingsbedrijf van BMW wacht echter niet altijd tot een klant langskomt, soms gaan ze gewoonweg zelf aan de slag, met deze M3 als resultaat.

Van buitenaf pakt de M3 facelift alvast uit met een Fashion Grey Uni lakkleurtje, een soort van moderne twist op het saaie grijs. Tot dusver niets speciaal aan de hand, tot je de deur openslaat. Het interieur beschikt namelijk over een nogal 'unieke' kleurstelling. Want alles behalve de bovenkant van het dashboard wordt gedrapeerd in een tweekleurig laagje leder bestaande uit blauw en wit.

Details vind je in in het M-logo aan de bekerhouders vooraan. Motorisch blijft alles bij het oude. Specifiek hebben we het dan over een 3.0 zes-in-lijn met 431 pk en 550 Nm.

Kunnen jullie de M3 smaken in deze kleurstelling?

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
fab 16:34
afbeelding van fab

Als ze hem zouden weggeven kan je altijd zeggen: ''Tja hij was gratis''

Uw reactie

alle elektrische auto's in 2024, vlaamse premie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws