Cupra Ateca & Seat Tarroco gelekt!

cupra-ateca-leak

Moeder! De jongens van MQB-coding doen het weer!

Heb je een bepaalde aantrek tot gerief van de Volkswagen Groep? Dan kan je maar beter MQB-Coding op Facebook volgen. De mensen achter die pagina slagen er telkens weer in beelden van nieuwe modellen tevoorschijn te toveren, nog voor ze zijn gelanceerd. Hoe ze er aankomen, we hoeven het eigenlijk niet te weten. Hop naar de orde van de dag!

Die orde bestaat uit twee gelekte Seat-modellen. Twee crossovers waarvan we evenwel al wisten dat ze in de pijplijn zaten. Zo is er de Skoda Kodiaq in Seat-plunje die pas nog een naam heeft gekregen, de Tarraco. Denk visueel een gegroeide Ateca en je hebt 'm beet, met maximaal plaats voor zeven, trouwens.

seat-tarraco-leak

En nu we het toch over de Ateca hebben, ook die wisten de jongens van MQB-Coding los te peuteren uit de beveiligde ingewanden van de Volkswagen Groep. Een Ateca onder Cupra-badge welliswaar. Waardoor het duidelijk is welke drie modellen het nieuwe Cupra mee zal nemen naar Genève; de Cupra Leon, Cupra Ibiza Concept en deze Cupra Ateca. In die sportieve crossover kunnen we de aandrijflijn van de Cupra Leon verwachten; 300 pk, automaat en mogelijks vierwielaandrijving.

Blijf ze lekken, MQB-Coding!

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 0 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws