Goodwood Festival of Speed 2020 gaat toch niet door

Goodwood Festival of Speed Revival 2020 corona

De organisatoren van het Britse Goodwood Festival of Speed laten weten dat van uitstel afstel komt. Door de coronacrisis zou Goodwood dit jaar niet in juli kunnen plaatsvinden, maar op een later tijdstip. Nu blijkt ook dat niet haalbaar. Ook de Goodwood Revival gaat dit jaar niet door.

Het Goodwood Festival of Speed gaat dit jaar dan toch niet door. Oorspronkelijk zou het plaatsvinden in juli, maar door de coronacrisis gingen de organisatoren op zoek naar een nieuwe datum. Nu blijkt dat die er in 2020 niet meer zal komen. Ook de Goodwood Revival, oorspronkelijk gepland voor september, krijgt geen editie 2020.

De organisatoren blikken nu vooruit op de editie van 2021. Wie zijn ticket van dit jaar niet terugbetaald wil zien, krijgt automatisch een ticket voor de editie van volgend jaar. De organisatie laat alvast weten alle financiële steun te kunnen gebruiken: “We zijn sterk afhankelijk van onze evenementen voor onze omzet. Het annuleren van die evenementen zet niet alleen sterke druk op toekomstige evenementen, maar ook op de langetermijntoekomst van het domein.”

Auteur: Auteur: Wim Bervoets
Reacties: 0 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws