Autonieuws: Officieel

Cardoen biedt zeven jaar garantie op alle merken

Je hebt enkel budget voor een tweedehandswagen maar bent bang voor eventuele mankementen? Wie vanaf 16 februari een tweehandswagen bij Cardoen koopt, is zeker van zeven jaar garantie.

De wet voorziet een verplichte garantie van twee jaar op alle nieuwe wagens en één jaar op tweedehandswagens. Uit commerciële overwegingen werd die garantie voor nieuwe wagens door constructeurs al snel opgedreven naar vijf of zelfs zeven jaar. Cardoen doet als verkoper van tweedehandswagens even goed met zeven jaar garantie, dat is uniek in de markt.

De garantie geldt voor alle 25 verkochte merken bij Cardoen en heeft een kilometerbeperking van 150.000 kilometer. De extra garantie heeft wel een prijs: voor 395 euro verlengen ze de waarborg tot zeven jaar. De garantie is geldig op de volledige wagen inclusief alle onderdelen die niet verslijten, de prijs dekt ook de werkuren.

De garantie geldt vanaf de datum van de eerste inschrijving. Als u bijvoorbeeld een nieuwe wagen koopt die in 2013 voor het eerst werd ingeschreven, geldt de garantie tot 2020. Indien u een tweedehandswagen koopt die in 2011 werd ingeschreven dan geldt de garantie van zeven jaar dus tot 2018. Bovendien is de garantie overdraagbaar op de nieuwe eigenaar wanneer hij wordt verkocht.

Voor een extra dienstenpakket, namelijk een service+ overeenkomst - met onder meer onderhoud, vervangwagen en reisbijstand inbegrepen – betaalt u vanaf 34 euro per maand. Ook deze garantie werd opgetrokken naar 7 jaar, vanaf de eerste dag van de levering van de wagen.

Reactie toevoegen

Je moet ingelogd zijn om reactie te plaatsen.

Inloggen