Autonieuws: Tuning

BMW 1 Reeks krijgt M Performance onderdelen

BMW geeft de gloednieuwe 1 Reeks zelf wat tuning, door hem te verblijden met extra onderdelen. Opzichtig, dat alvast. Vooral dan die grote kofferspoiler.

Met zulk een groot handvat op de achterklep lijkt de 1 Reeks wel een beetje de A-Klasse AMG uit de vorige generatie. Of die spoiler vaak verkocht gaat worden is nog maar de vraag, voor meer druk op de aangedreven achterwielen hoef je het bij deze generatie niet meer te doen. Het is echter niet het enige opzetstuk voor je gloednieuwe 1; BMW voorziet een heel scala aan aanpassingen.

vooral looks

De koolstofvezel onderdelen waren in de aanbieding, want zowel de spiegelkappen als de deurlijsten krijgen een lik carbonfiber mee. Verder zijn er ook M Performance stripings en dito logo's, zelfs in de verlichting onder de spiegels. BMW zorgt ook voor aangepaste bumpers, splitters en een gewijzigd grille-motief. Echte performance parts zijn de remmen, die je betere remprestaties moeten opleveren. Ten slotte zijn er nog nieuwe velgen met Y-vormige spaken in 18 inch, of dualtone velgen in 19 inch.

Image

Reactie toevoegen

Je moet ingelogd zijn om reactie te plaatsen.

Inloggen