Autonieuws: Varia

Mercedes SLS AMG is populairste wagen!

Op de website Autoscout24 werd er een enquête gehouden om te onderzoeken welke auto's het meeste populariteit genieten onder hun bezoekers. In totaal stemden er ongeveer 230.000 bezoekers op de populairste Europese automobiel. 'Niemand' minder dan de Mercedes SLS AMG ging met de eer lopen. Met kop en schouders stak hij boven de concurrentie uit. Op de redactie van Autofans kunnen we er gelijk mee instemmen dat we het resultaat van deze poll enkel maar kunnen beamen.

De mix van moderne luxe en hi-end technologie met de retro styling brengt zelfs iemand zonder passie voor auto's in vervoering.  De SLS AMG won niet alleen de prijs van Europa's meest begeerlijke wagen, hij ging ook met twee andere titels aan de haal. Meer bepaald in de categoriën "super sports car" en de "coupé" .

Verder werden er ook andere modellen van Mercedes in de bloemetjes gezet. Zo won de R-klasse in de categorie "van and compact van", ging de C-klasse aan de haal met de gouden medaille in de "medium-size categorie". De E-klasse won in de "intermediate categorie" en de E-klasse cabrio werd gehuldigd in de categorie voor de cabriolets.

via BenzInsider

Reactie toevoegen

Je moet ingelogd zijn om reactie te plaatsen.

Inloggen