Autonieuws: Varia

smart Fortwo NightOrange: knijp de appelsien helemaal leeg

Het is al een tijdje rustig in de showrooms van smart. Nieuwe modellen laten nog even op zich wachten en ook de elektrische versie zit nog in een proefstadium. In de komende jaren komt daar verandering in en als zoethoudertje krijgen de mogelijke klanten een speciale editie op hun bord. De mandarijnoranje NightOrange krijgt zwarte driedubbelspaaksvelgen in 15" maat en krijgt ook zwarte accenten rond de koplampen en spiegelhuizen.

Binnenin is het al zwart en oranje wat de klok slaat met zwarte zetels en oranje strepen. Ook daar vinden we zwarte accenten terug met een pearl black gelakte instrumentbehuizingen en zwart nappalederen schakelpook. De Limited Edition wordt ook uitgerust met een audiosysteem met AUX/USB en twee luidsprekers. De kopers krijgen de keuze tussen twee benzinemotoren en één dieselmotor. Hebben ze die keuze gemaakt, dan rest nog de keuze tussen coupé of cabrio.

Vanaf 22 februari worden de eerste NighOrange Limited Editions geleverd, kostprijs - in Duitsland - gaat van 13.995 euro tot 18.345 euro.

Bron: Carscoop

Reactie toevoegen

Je moet ingelogd zijn om reactie te plaatsen.

Inloggen