Autonieuws: Varia

Ferrari komt terug naar Need For Speed Rivals (Trailer Video)

Need For Speed Rivals komt er aan. Nog even geduld wel, want het is nog tot november wachten. Tot dan kan je je vergapen aan de trailer en screenshots.

19 November, blokeer die datum alvast in je agenda als je uitkijkt naar de release van de nieuwe Need For Speed Rivals. Neem eventueel een weekje vrij, want je moet hem nog spelen ook.

Op basis van de Frostbite 3 engine zal deze Need For Speed Rivals een nieuwe dimensie geven aan het spelletje tussen de speler en politie. Het game is uiteraard beschikbaar op de XBox 360, Playstation 3 en PC. Later zal het spel ook op Playstation 4 en XBox One beschikbaar zijn.

NFS Rivals werd door EA's nieuwste studio, Ghost Games, ontwikkeld in samenwerking met Criterion Games. Een van de heren is ook naar Maranello in Italië getrokken, want ze hebben Ferrari ervan kunnen overtuigen na zeven jaar afwezigheid terug mee te doen in de game. Je zal in de NFS Rivals dus kunnen scheuren met de F12 Berlinetta.

De racegame zal ook een nieuwe functie "All Drive" meekrijgen. Een optie waardoor je mee kan rijden in een race, ook al stond je bij de start niet mee in de grid.

Reactie toevoegen

Je moet ingelogd zijn om reactie te plaatsen.

Inloggen