Autonieuws: Varia

Vraag: welke feature wil jij ooit eens op je auto?

Elke autoliefhebber heeft zo zijn of haar al dan niet obsessief-compulsieve verlangens. De één droomt bijvoorbeeld van een auto met klapkoplampen en de ander neemt al genoegen met een reepje echt fineerhout op het deurpaneel. Ter bevordering van de mentale gezondheid geven wij je graag de kans om die gevoelens de vrije loop te laten. Dus vertel: welke gekke feature wil jij ooit eens op je toekomstige auto hebben?

We kennen het allemaal: sommige auto’s staan op je verlanglijstje niet omdat het model zelf zo goed is maar simpelweg omdat er interessante of unieke features op zitten. Zo heeft ondergetekende stiekem gewoon een Saab gekocht omdat hij de Night Panel-modus eens in levende lijve wou zien en is hij eveneens schuldig aan het aanschaffen van een oude Peugeot 205 omdat het interieur, van dashboard tot hoedenplank, volledig in het blauw bekleed is. In de toekomst moet er ooit een 90’s-luxewagen met originele car phone de revue passeren of toch minstens eens een auto met een dog leg-versnellingsbak.

Maar wat zijn jouw optionele verlangens? Laat het ons weten in de comments en misschien worden we er wel even geobsedeerd door als jij…

Reactie toevoegen

Je moet ingelogd zijn om reactie te plaatsen.

Inloggen