Toyota GR Supra GT4 is concept nummer... eumh... 423?

toyota gr supra gt4 concept 2019

De Supra mag na een stevige plaagcampagne met een hoop conceptwagens eindelijk gelanceerd zijn, niet iedereen bij Toyota lijkt die nota te hebben ontvangen. Het automerk komt wederom met een conceptversie op de proppen; de GR Supra GT4 die duidelijk moet maken dat Toyota plannen heeft om naar de GT4-raceklasse te trekken met de sportwagen.

Kunnen we nog correct tellen, dan is dit de derde concept van een Supra in raceplunje. Want eerder hadden we al de GR Supra Racing en de GR Supra Super GT.
Deze GR Supra GT4 moet uiteraard duidelijk gaan maken dat Toyota richting de GT4-raceklasse zal trekken met de nieuwe sportwagen.

toyota gr supra gt4 concept 2019

De Duitse tak van Toyota, Toyota Motorsport GmbH, mocht de nieuwe GR Supra naar de regelgeving zetten van die raceklasse. Denk extra spoilers, gestript interieur, rolkooi en een zo goed als onaangepast exterieur. Gebruikelijk voor de GT4-klasse die zo dicht mogelijk tegen de productiewagens wil blijven. Na zijn debuut op het autosalon van Genève is het al uitkijken naar de volgende Supra conceptwagen. De GR Supra "Omloop van Duffel" Concept misschien?

toyota gr supra gt4 concept 2019

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws