Frans onderonsje: Bugatti SUV op Renault Koleos-basis [Render]

bugatti-suv-render_01

Na het succes van de Porsche Cayenne valt sportwagenmerk na sportwagenmerk ten prooi aan de bouw van een SUV. Bij Bugatti is er nog geen officieel groen licht gegeven. Ga er echter maar donders op dat dit intern al meermaals besproken is. Hoe dit er uit kan zien? Aksyonov Nikita ging aan het werk.

Lamborghini heeft er één, Ferrari en Lotus zijn er één aan het bouwen. Enkel McLaren houdt stand en ziet geen heil in een SUV, toch niet op dit moment. Bij Bugatti valt er eveneens nog geen SUV te bespeuren. Op zich wat raar, want het merk bouwt nu al de snelste luxecoupé ter wereld, waarom dus niet gaan voor de snelste luxe-SUV op de markt? Russische artiest Aksyonov Nikita ging alvast aan het werk om digitaal te visualiseren hoe zo'n Bugatti SUV er uit kan zien.

bugatti-suv-render

Daarvoor nam hij de Renault Koleos als basis en smeerde er Chiron-lijnen over. Op papier zou zoiets niet mogen werken, in de realiteit vullen de Koleos en Chiron elkaars lijnen mooi aan. Al is het wel duidelijk dat de flank een bepaalde je ne sais quoi mist. Overweegt Bugatti ooit een SUV te bouwen, dan moet je geen Franse (lees: Renault) invloeden verwachten, want de SUV zal dan braaf zijn onderdelen lenen met de Audi Q7, Bentley Bentayga en Lamborghini Urus.

Porsche-Centre-Antwerpen

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
Pdegroote 08:09
afbeelding van Pdegroote

Lamborghini had er al een in de 70er jaren..

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws